27 sept. START VERKOOP
Jeltingapark Buyten Post

32 markante woningen
aan de rand van Buitenpost

 

 

 

Start verkoop 27 september,
De Point Buitenpost 19:00-21:00 uur

Helemaal van deze tijd

Goed wonen in een groene omgeving

Je bent straks helemaal thuis in een dorp met de complete voorzieningen van een middelgrote stad. 

Even buiten de dorpskern, met uitzicht op al het moois van de Friese Wouden, precies halverwege Leeuwarden en Groningen: kleinschalig coulisselandschap met doorkijkjes, oude boomwallen, stukken bos. In een ruim opgezette, nieuwe buurt, omringd door een vijver die wel wat van een eigen slotgracht heeft. 

Er is ruim voldoende plaats voor 32 eigentijdse (duurzame en energiezuinige) woningen, vrijstaand, half vrijstaand en voor een deel geschakeld.

Jeltingapark - Buyten Post

De type woningen

Verspreid over het nieuwe park, aan de randen: enkele vrijstaande woningen. Daarnaast een aantal half vrijstaande woningen en in het centrale deel ook geschakelde woningen.

Stuk voor stuk woningen die gezien mogen worden, dankzij de markante steile daken en het gebruik van stoere, donkere baksteen, soms in afwisselende tinten binnen een rij of zelfs binnen een zijgevel (bij de vrijstaande woningen).

Een ontwerp van Adema Architecten.

De locatie van Jeltingapark - Buyten Post

Lekker naar buiten, thuis van alle gemakken voorzien

Buitenpost is na Surhuisterveen de grootste woonkern van de groene gemeente Achtkarspelen. Dat betekent: alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse boodschappen in je eigen dorp – en zelfs een beetje meer. 

Een gevarieerd winkelaanbod bijvoorbeeld: genoeg supermarkten, twee warme bakkers, boekwinkel, de hippe Binnenmarkt met biologische producten, een volwaardig medisch centrum met huisartsen, tandarts en fysio. In de directe omgeving nogal wat leuke boerderijwinkels met lokale producten, bijvoorbeeld de streekmarkt in natuurgebied It Paradyske (net als Jeltingapark Buyten Post ook aan de noordkant van het dorp), halverwege Buitenpost en buurdorp Kollum.