Juridisch advies

Met Nijsingh Advies aan uw zijde staat u er een stuk sterker voor. 

Contractrecht
Pachtrecht
Huurrecht

Juridisch advies nodig?

Met Nijsingh Advies aan uw zijde staat u er een stuk sterker voor.

We adviseren bedrijven en particulieren bij ieder juridisch vraagstuk, vooral kwesties die een raakvlak hebben met onroerend goed. Denk aan begeleiding bij onteigening door een overheidsorganisatie. Het beoordelen of opmaken van een contract. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het opmaken van een veilige koopovereenkomst, de vestiging van een zakelijk recht of het schrijven van een deskundig bezwaar tegen besluiten van de overheid (gemeente of rijk), het verrichten van een haalbaarheidsonderzoek of het verzorgen van diensten in de agrarische sector: pachtrechten, erfpacht, fosfaatrechten en regels rond stikstof en natuurbeheer.

Rentmeester en jurist
Steven Nijsingh van Nijsingh Advies is geschoold als rentmeester en jurist en heeft zich daarna door diverse vervolgopleidingen gespecialiseerd in vastgoed. Door het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters heeft Steven Nijsingh toegang tot jaarlijkse permanente educatie en een uitgebreid kennisnetwerk voor professionals in het vastgoed. Wij bieden u de garantie op professioneel maatwerk.

Onze juridische specialisaties

Met Nijsingh Advies aan uw zijde staat u er een stuk sterker voor.

 • Contractrecht

  Een passend en werkbaar contract afsluiten, dat is en blijft een spannend moment.

  Een kleine vergissing of een juridisch detail dat u over het hoofd ziet, kan grote gevolgen hebben voor de lange termijn. Nijsingh Advies staat u met raad en daad terzijde om de overeenkomst veilig in goede banen te leiden.

  Zie ook de pagina’s Huurcontracten en Pachtcontracten.

 • Pachtcontract

  Voorkom onvoorziene omstandigheden, zorg op tijd dat u de ins en outs kent van een pachtcontract.

  Voor welk type landbouwkundig gebruik is het pachtrecht geldig? Voor welke periode? Hoe zit het precies met de aankoop van een boerderij of landerijen in verpachte staat? Wat zijn de rechten en plichten voor de nieuwe eigenaar? Wat is er geregeld rond productierechten of fosfaat en stikstof. Is er nieuwe wet- en regelgeving te verwachten?

  Nijsingh Advies bemiddelt graag voor u bij het maken van dit soort complexe afspraken. 

 • Huurrecht

  Op zoek naar een huurder, gebruiker of erfpachter?

  Wat zijn uw rechten als huurder van een bedrijfspand en wat zijn de rechten en plichten van een vastgoedeigenaar? Als het om huren of verhuren gaat, is Nijsingh Advies thuis in iedere sector. Woningen, grond, winkelpanden, bedrijfspanden, zakelijke nieuwbouw, agrarisch vastgoed, bedrijfsunits en (tijdelijke) opslagruimte.

Benieuwd wat Nijsingh Advies
voor u kan betekenen?