Zandhuizerweg 45 in Zandhuizen (stille verkoop)

Geschreven door: Sylvia Molenaar op 31 januari 2023

2023-01-31 12:52:00

Zandhuizerweg 45 in Zandhuizen (stille verkoop)

31 januari 2023

Wist u dat Nijsingh Advies ook middels 'stille verkoop' heel succesvolle resultaten kan behalen?

Onlangs gebeurde het dat belangstellende kopers voor een object er toch net niet in slaagden om de woning aan te kopen. Door de vele contacten die volgende wisten wij precies wat dit stel zocht en daardoor waren wij in staat snel te schakelen toen er iets voorbij kwam wat helemaal geschikt was voor deze zoekers. De toenmalige eigenaren hadden door omstandigheden helemaal geen zin in foto's op Funda of vele rondleidingen. Een koppeling tussen zoekers en eigenaren leverden een hele mooie win-win-situatie op. 

Zoekt u een specifieke woning of denkt u na over verkoop maar heeft u geen zin in heel veel drukte? Bel vrijblijvend voor een afspraak en we bespreken de mogelijkheden!