VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Een woning met volop mogelijkheden!

Steenwijkerweg 88 te De Blesse

 

 

 

 

 

Een woning met volop mogelijkheden!

Een woning met volop mogelijkheden! In een rustige buurt maar zeer gunstig gelegen ten aanzien van grotere plaatsen zoals Heerenveen, Steenwijk of Meppel staat deze vrijstaande woning te wachten op een nieuwe eigenaar. De huidige eigenaren wonen hier nog steeds met veel plezier maar in verband met emigratie is gekozen voor verkoop. Een hobby die om ruimte vraagt? Plannen om een extra woonruimte te benutten of gewoon heel veel extra ruimte voor jezelf? Die wensen kunnen hier allemaal worden vervuld.

Deze degelijke jaren dertig woning (voormalig groene kruis gebouw) heeft hier en daar nog een beetje aandacht nodig maar biedt vele kansen. Door de ‘extra’ ruimte slim te benutten kan vrij eenvoudig een meerwaarde worden gecreëerd. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak!  

Indeling: Entree, hal, woonruimte, hal, toilet, badkamer, bijkeuken/garage, toilet, hal, leefruimte, slaapkamer, opslagruimte, garage, hal

1e verdieping: Overloop met 2 slaapkamers en toilet
2e verdieping: vlizotrap, opslagruimte (niet dragend)

Kelder + aangebouwde carport 

De Blesse is een dorp in de gemeente Weststellingwerf maar tevens gelegen nabij gemeenten Steenwijkerland en Heerenveen. Hierdoor zijn diverse voorzieningen binnen bereik en is het dorp van alle kanten goed bereikbaar. 

Koopsom: € 299.000,- k.k. 

Neem contact op voor meer informatie.

Informatiedocumenten: